• JensenLED International

LED-nyheder og nye tiltag hos JensenLED

Opdateret: 22. juni 2018

  • Nyt LED produktkatalog – også online!

  • Nyhed - T8 Ultra-Highpower LED-rør – dobbelt op på lysstyrken

  • JensenLED GmbH etableret i Mannheim

  • Ny prisliste til El-installatører og forhandlere

NYHED - T8 Ultra-Highpower LED-rør fra JensenLED

JensenLED Produktkatalog 2018 - LED-belysning


Vores nye katalog er nu klar...også online

Vi har arbejdet hårdt på at sammensætte et udvalg af JensenLED´s top-produkter som, vi mener, lige er noget for dig. Samtidig har vi gjort os stor umage med at sammensætte et detaljeret og overskueligt katalog, hvori du finder de vigtigste informationer for hvert enkelt LED-produkt. Vi har mange LED-produkter i kataloget, og vi har også produkter der endnu ikke er med i kataloget, som vores nyeste patenterede "familie-medlem"...

JensenLED T8 Ultra-Highpower rør


Samme størrelse – dobbelt lysstyrke på gulvet

Det nye patenterede JensenLED T8 Ultra-Highpower LED-rør, er LED-røret der slå alle andre LED-rør på markedet med flere længder, når det gælder lys-udbytte. LED-røret anvender en ny prisme-teknologi og den koncentrerede spredningsvinkel på 60° (normalt 120-340°) gør at lyset koncentreres præcis, hvor det skal være.

Så slut med at blive frustreret over ikke at få nok lys mellem pallereolerne, eller kæmpe med at få et koncentreret lys lige der hvor du ønsker, for JensenLED T8 Ultra-Highpower LED-røret er svaret på dine frustrationer.

Her kunne JensenLED T8 Ultra-Highpower LED-røret løse problemet med manglende

lys mellem pallereoler. .


Patenteret JensenLED T8 Ultra-Highpower LED-rør

  • Dobbelt så meget lux på gulvet som alle andre gængse LED-rør på markedet

  • Specielt velegnet til lagerhaller med pallereoler

  • Baseret på en helt ny og patenteret linse-teknologi


JensenLED - nye tiltag i Danmark og Tyskland

Nye tiltag hos JensenLED

Ud over, at vi nu hedder JensenLED International A/S, har vi samtidig ændret på vores strategier. Vi har indgået et tæt samarbejde med el-installatører og forhandlere i hele Danmark.

Vores tyske datterselskab, med afdeling i Mannheim (startdato medio februar 2018) og nu oppe på 4 medarbejdere, har fået en forrygende start med grossistaftaler i Tyskland - Elektrogrosshandel.

Den store medvind i Tyskland og i Danmark skyldes, ud over vores patenterede LED-rør, vores produkters høje kvalitet til konkurrencedygtige priser, vores sortiment, fagkundskab og vores service fra A-Z.

Er du interesseret i at høre mere om JensenLED T8 Ultra-Highpower LED-røret, vores andre kvalitet LED-produkter, eller modtage vores prisliste med Vejl. priser og nettopriser, så kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvilke JensenLED-løsninger vi kan være behjælpelig med - du er også velkommen til at kigge i vores online katalog her >>

De bedste LED-hilsner,

JensenLED-teametKent Cording

Rådgiver/Elektriker - LED belysning

M.: +45 40 26 76 61


Birger Rasmussen

Adm. Direktør

M.: +45 21 40 62 06