• JensenLED International

JensenLED produkt giver 80-90% mere LUX på gulvet!

Ultra Highpower T8 - vores High LUX "vidunder" produkt.
Dokumenteret til 80-90% højere LUX på gulvet!

Vi har før nævnt vores JensenLED Ultra Highpower T8-rør med en spredningsvinkel på 60°, som giver dig langt højere LUX-værdi på gulvet – og til og med ved samme watt-forbrug som andre LED-rør. Vores LED-rør er så unikt, at det godt kan klare en gentagelse, især nu hvor det er dokumenteret at det giver 80-90% højere LUX-værdi på gulvet.

Forestil dig, at du eller dine kunder, bruger 37 + timer om ugen på at bevæge dig rundt på et lager med pallereoler - du vandrer op og ned af disse reolgange og der er ikke megen lys. For medarbejderen kræver det måske ekstra anstrengelse med deres syn og føler de har behov for briller, måske de føler sig trætte, som kan påvirke deres ellers glade humør og dermed også deres daglige arbejdsindsats.


Med vores JensenLED Ultra Highpower T8-rør 60°, kan du (ud over at lysne arbejdsdagen for medarbejderne) få godt lys imellem f.eks. pallereolerne og op til 90% mere LUX på gulvarealet. Behøver vi at nævne, at du samtidig får store besparelser på din elregning og at du samtidig er dækket af vores JensenLED patent. Via vores samarbejdspartner, Hammelev-el, har vi testet T8-røret hos en stor-kunde, som er mere end tilfreds med løsningen. Sidst på året, vil vi løfte sløret for hvem kunden er, og vil samtidig offentliggøre kundens udtalelse om produktet.


Apropos vores patent Tilbage i 2006 udviklede den danske elektroingeniør, Allan Krogh Jensen, den konstruktion, der i dag gør det muligt at anvende LED-teknologien som erstatning for det traditionelle lysstofrør.

I 2015 blev patentet for Allan Krogh Jensens konstruktionsidé godkendt i EU og er i dag kendt som JensenLED patentet nr. EP 2 044 362. Efter indsigelser blev patentet stadfæstet i 2017 og den skriftlige afgørelse er tilgængelig. Patentet giver JensenLED eneret på konstruktionen til højt-ydende LED-rør og vores patent dækker følgende lande: Tjekkiet, Polen, Portugal, Rumænien, Tyrkiet, Ungarn, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig. Derudover omfatter patentet også USA, Canada, Rusland, Japan, Sydkorea og Norge. Som kunde, er du sikret at alle JensenLED-rør overholder international lovgivning og gældende produktpatenter og dermed også vores unikke garanti for produktet.

JensenLED Ultra Highpower T8-rør 60° fordele:

 • Høj LUX-værdi på gulvet > 90%

 • Langt bedre lysudbytte

 • Høje beparelser på elregningen

 • Afgiver mindre varme

 • 60°

 • 180° roterbar

 • 5 års garanti

 • Dækket af JensenLED patentet

 • Elegant design & materiale i høj kvalitet (Bemærk at Ultra Highpower T8-rør 60° endnu ikke er i vores online katalog - så kontakt os direkte for mere info).

Kontakt os i dag, for pris på JensenLED Ultra Highpower T8-rør 60°, eller hvis du ønsker at modtage prislisten på alle vores andre kvalitet LED-produkter, som findes i vores online katalog her >>

Vi vejleder også gerne om, hvilke andre JensenLED-løsninger du vil få størst udbytte af.

De bedste LED-hilsner, JensenLED-teamet


KONTAKT OS


ULTRA HIGPOWER T8-RØR FORDELE:

 • 80-90% MERE LUX PÅ GULVET

 • INSTALLATIONSHØJDE – 6-10 meter

 • GARANTI – dækket af JensenLED patentet - 5 års garanti

#jensenled #led #ledtilindustri #bedsteledrør #ledbelysning #merelux #t8rør #t8tubes #bedsteledprodukter


0 visninger