• JensenLED International

Fra 146 LUX Til 336 LUX På Gulvet med JensenLED Ultra Highpower T8 "Vidunder"-Røret!

Opdateret: 29. jan. 2019

JensenLED T8-"vidunderet"

der hævede lysniveauet fra 146 LUX til 336 LUX

Vi løfter sløret for vores glade stor-kunde

Som nævnt i vores forrige nyhedsbrev, kan vi nu med stolthed løfte sløret for vores stor-kunde der har fået installeret vores "vidunder-rør", Ultra Highpower T8 60D - og det er.....Danitech A/S i Haderslev.


Sammen med vores samarbejdspartner - Hammelev-el, fik Danitech A/S udskiftet deres traditionelle lysstofrør i 6 haller. I de 2 af hallerne havde de længe søgt efter en løsning, der kunne give dem god belysning imellemderes pallereoler og især på gulvet - dog uden held....indtil de blev introduceret til JensenLED Ultra Highpower T8 60D. Over en weekend, blev JensenLedlyskilderne installeret af Hammelev-el, og stor var glæden hos medarbejderne mandag morgen, da de mødte ind til det flotte lys!

Læs herunder hvad medarbejderne b.la. sagde, formidlet til os af Lars Guldager Hansen, Production & Warehouse Manager fra Danitech A/S: 

”Der var stor begejstring fra medarbejderne, da de mandag morgen mødte ind til det nye JensenLED-lys i hallerne. Selv stregkoderne på de nederste hylder af pallereolerne kan ses uden problemer. Ud over det flotte lys og glade medarbejdere har vi også fået en løsning der er besparende og miljøvenlig. Vi er henrykte og yderst tilfredse med den nye lyskildeløsning. Det har været svært at finde en god lyskilde til de mørke gange ved pallereolerne, indtil vi blev introduceret til JensenLED T8 60D Ultra Highpower, som løste problemet med topkarakter”.

Lys spreder glæde - OG et godt arbejdsmiljø - især hvis du vælger den helt rigtige lyskildeløsning fra JensenLED. Har du søgt efter en løsning der dækker dine behov, eller dine kunders behov? Kontakt os i dag, og vi vejleder gerne i at finde den bedste JensenLED lyskildeløsning der spreder lys og glæde - OG besparelser.

JensenLED patentet - lad dig ikke narre af efterligninger Mange har forsøgt at efterligne vores patent konstruktion i vores LED-rør, måske har du også hørt en fremragende salgstale fra en LED-sælger der underspiller JensenLED-patentet - men lad dig ikke narre, for her er fakta:

JensenLED har ene-patent på T8- og T5-rør med den patenterede konstruktion – kontakt os, hvis du er i tvivl.JensenLED patentet dækker følgende lande:  Tjekkiet, Polen, Portugal, Rumænien, Tyrkiet, Ungarn, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig. Derudover omfatter patentet også USA, Canada, Rusland, Japan, Sydkorea og Norge.Som kunde, er du sikret at alle JensenLED-rør overholder international lovgivning og gældende produktpatenter og dermed også vores unikke garanti for produktet.Er du sælger eller køber af LED-rør indenfor EU som er en kopi af JensenLED-rørene, kommer du i problemer i forhold til patent lovgivningen!

Sådan sikrer du dig ikke at købe efterligninger af JensenLED patentet: Det er faktisk ganske simpelt - køb kun LED-rør fra JensenLED – eller ret henvendelse til os - vi har eneret på patentet, som du kan læse mere om  her >>

JensenLED Ultra Highpower T8-rør 60° fordele:

Høj LUX-værdi på gulvet > 90%Langt bedre lysudbytteHøje beparelser på elregningenAfgiver mindre varme 60°180° roterbar5 års garantiDækket af JensenLED patentetElegant design & materiale i høj kvalitet (Bemærk at Ultra Highpower T8-rør 60° endnu ikke er i vores online katalog - så kontakt os direkte for mere info).

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR JensenLED-teamet ønsker jer alle en rigtig glædelig jul(med masser af godt LED-lys) og et fantastisk Nytår - vi glæder os til at dele fremtidige gode lys-historier med jer - vi deler også gerne din JensenLED lys-succes i en af vores nyhedsbreve, som kan hjælpe andre med at vælge den helt rigtige JensenLED lyskilde. Send et skriv, billeder og gerne en udtalelse til Tina Bjørn.


De bedste LED- & julehilsner, JensenLED-teamet


KONTAKT OS


ULTRA HIGPOWER T8-RØR FORDELE:

  • 80-90% MERE LUX PÅ GULVET

  • INSTALLATIONSHØJDE – 6-10 meter

  • GARANTI – dækket af JensenLED patentet - 5 års garanti

#jensenled #led #ledtilindustri #bedsteledrør #ledbelysning #merelux #t8rør #t8tubes #bedsteledprodukter #jensenledpatent #jensenledhammelev-el


0 visninger