JensenLED Nyhedsblog

JensenLED holder dig opdateret med vores nyeste LED-produkt nyheder.

 • JensenLED International

Vælg en JensenLED-løsning – og gør en forskel for klimaet.

JensenLED X-Highpower T5

- formindsker CO2 udslippet og dine el-udgifter

Bekymrer du dig også om klimaforandringerne? Her er hvad du selv aktivt kan gøre - og samtidig opnå store besparelser.


Ved blot at erstatte dine lysstofrør med vores JensenLED patenterede LED-rør, får du bedre lysudbytte, du vil forbedre dit indeklima - til stor glæde for dine medarbejdere - og du opnår en stor besparelse, både økonomisk men ikke mindst for klimaet.


Aarhus 1900 tennisklubben gjorde netop det! Sammen med vores samarbejdspartner - Sørensen El-teknik , fik Århus 1900 tennis udskiftet 336 stk. 80W traditionelle lysstofrør med JensenLED X-Highpower T5-rør 35W. Dermed formindskede de deres CO2 udslip med 29.606 kg. om ÅRET.

Her kan du se deres specifikke besparelser:


Læs herunder udtalelsen fra Henrik Larsen, Kasserer og en Facebook kommentar fra et medlem


"Århus 1900 tennis stod over for at skulle have nyt lys i vores tennishal. JensenLED kom med en rigtig god løsning som har en tilbagebetalingstid på mellem et og to år. Projektet forløb problemfrit med en god kommunikation og uden at genere brugerne. Resultatet er rigtigt godt med både et behageligt lys og meget mere lys på banerne uden at de blænder.”

"Det bliver nyt at kunne spille, når man også kan se boldene”


JensenLED T5 X-Highpower er det eneste LED-rør på markedet som kan erstatte et 80 watt T5 lysstofrør uden at miste lys mængde.

Ud over at vores T5 X-Highpower LED-rør, artikel nr. 1211, er det eneste på markedet der matcher et 80 watt lysstofrør lys mængde, har det et minimalt forbrug på kun 35 watt, et lysudbytte på 175 lumen pr. watt og leverer 6125 lumen.


JensenLED X-Highpower T5-rør fordele:

 • > 6000lm og matcher lumen

 • Langt bedre lysudbytte

 • Høje beparelser på elregningen

 • Afgiver mindre varme

 • Miljøvenligt og høj formindskelse af CO2 udslip

 • 180° roterbar

 • 5 års garanti

 • Dækket af JensenLED patentet

 • Elegant design & materiale i høj kvalitet

Kontakt os i dag for pris på JensenLED X-Highpower T5-rør, eller hvis du ønsker at modtage datablade eller prislisten på alle vores andre kvalitet LED-produkter, som findes i vores online katalog her >>


Vi vejleder også gerne om, hvilke andre JensenLED-løsninger du vil få størst udbytte af.


De bedste LED-hilsner, JensenLED-teamet


KONTAKT OS

#JensenLED #BedsteLED #Sparpengepaaelregningen

#Udskiftlysstoroer #lysttofroerogled #formindskco2udslip #klimaforandringer #aarhus1900tennis #eludgifter #bedsteledpaamarkedet #soerensenleteknik

13 visningerSkriv en kommentar
 • JensenLED International

JensenLED 60D LUX-måling &

guideline for LED-sikkerhed!
Lever dine LED-produkter op til lovgivningen og de formelle krav?

Det gør vores!

Det kan være en jungle at finde hoved og hale i alverdens LED-produkter og ikke mindst om de lever op til lovgivningen og de formelle krav fra sikkerhedsstyrelsen. BT bragte lørdag en artikel omkring LED-produkter, der indikerer at 2 ud af 3 LED-produkter er ulovlige. Det skyldes følgende forholde:

 • for små isoleringsafstande

 • utilstrækkelig isolering af transformeren


Med JensenLED produkter garanterer vi lovlige LED-produkter:

 • JensenLED logo er påført alle vores LED-produkter

 • Godkendt og certificeret efter EU-lovgivning

 • Bedst testede og kvalitetssikrede LED-produkter på markedet

 • Datablad og testrapport på dansk, engelsk og tysk

 • Vores T8- og T5-rør LED-produkter er dækket af vores JensenLED patent

Vores JensenLED patent nr. er påført alle vores LED-produkter, som sikrer dig et originalt produkt og som lever op til lovgivningen og de formelle krav.Giv dine kunder det de fortjener, det bedste og ikke billige kopier! Når du køber LED-produkter, så sørg for at ovenstånde punkter bliver mødt - og gå udenom kopi-varer (som i øvrigt også er ulovligt at købe). Det koster ikke ekstra at få et originalt patenteret produkt, der lever op til de formelle krav og lovgivningen. Er du i tvivl om kravene, er du mere end velkommen til at kontakte os.


Danitech & Hammelev-el JensenLED-teamet fra Danmark og Tyskland, var for få uger siden inviteret på besøg hos Danitech i Haderslev, hvor de stolt viste os rundt for at se det færdige projekt med vores Ultra Highpower T8-rør, som Hammelev-el havde leveret og installeret. Deres store udfordring var at få LUX nok på gulvet - især de steder i pallereol gangene, hvor store loft spær blokerede. En måling viste en LUX-værdi på 381 LUX - ret imponerende synes vi selv. Danitech kunne samtidig informere os om hvorfor de valgte JensenLED over 3 andre levenrandører:

 • Professionel og troværdig rådgiver

 • Produktet levede op til alle givne og dokumenterede informationer

 • Høj LUX på gulvet

 • Høje besparelser på elregningen

 • God reference fra vores samarbejdspartner Hammelev-el


Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Hammelev-el og Danitech - og glæder os over tilfredse kunder, som er ligeså stolte af JensenLED Ultra Highpower T8-røret som vi er.

JensenLED Ultra Highpower T8-rør 60D fordele:

 • Høj LUX-værdi på gulvet > 80% i forhold til øvrige LED-rør

 • Langt bedre lysudbytte - også på de nederste pallereoler

 • Høje beparelser på elregningen

 • Perfekt varmeafledning og dermed længere holdbarhed

 • 60° lysvinkel

 • 180° roterbare endestykker så lyset kan målrettes

 • 5 års garanti (L80 B10)

 • Dækket af JensenLED patentet

 • Elegant design & materiale i høj kvalitet

Kontakt os i dag, for pris på JensenLED Ultra Highpower T8-rør 60D, eller hvis du ønsker at modtage prislisten på alle vores andre kvalitet LED-produkter, som findes i vores online katalog her >>

Vi vejleder også gerne om, hvilke andre JensenLED-løsninger du vil få størst udbytte af.

De bedste LED-hilsner, JensenLED-teamet


JensenLED patentet Tilbage i 2006 udviklede den danske elektroingeniør, Allan Krogh Jensen, den konstruktion, der i dag gør det muligt at anvende LED-teknologien som erstatning for det traditionelle lysstofrør. I 2015 blev patentet for Allan Krogh Jensens konstruktionsidé godkendt i EU og er i dag kendt som JensenLED patentet nr. EP 2 044 362. Efter indsigelser blev patentet stadfæstet i 2017 og den skriftlige afgørelse er tilgængelig. Patentet giver JensenLED eneret på konstruktionen til højt-ydende LED-rør og vores patent dækker følgende lande: Tjekkiet, Polen, Portugal, Rumænien, Tyrkiet, Ungarn, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig. Derudover omfatter patentet også USA, Canada, Rusland, Japan, Sydkorea og Norge. Som kunde, er du sikret at alle JensenLED-rør overholder international lovgivning og gældende produktpatenter og dermed også vores unikke garanti for produktet.

KONTAKT OS
ULTRA HIGPOWER T8-RØR FORDELE:

 • 80-90% MERE LUX PÅ GULVET

 • INSTALLATIONSHØJDE – 6-12 meter

 • GARANTI – dækket af JensenLED patentet - 5 års garanti

#jensenled #led #ledtilindustri #bedsteledrør #ledbelysning #merelux #t8rør #t8tubes #bedsteledprodukter #jensenledpatent #jensenledhammelev-el #danitechhaderslev


Opdateret: 29. jan. 2019

JensenLED T8-"vidunderet"

der hævede lysniveauet fra 146 LUX til 336 LUX

Vi løfter sløret for vores glade stor-kunde

Som nævnt i vores forrige nyhedsbrev, kan vi nu med stolthed løfte sløret for vores stor-kunde der har fået installeret vores "vidunder-rør", Ultra Highpower T8 60D - og det er.....Danitech A/S i Haderslev.


Sammen med vores samarbejdspartner - Hammelev-el, fik Danitech A/S udskiftet deres traditionelle lysstofrør i 6 haller. I de 2 af hallerne havde de længe søgt efter en løsning, der kunne give dem god belysning imellemderes pallereoler og især på gulvet - dog uden held....indtil de blev introduceret til JensenLED Ultra Highpower T8 60D. Over en weekend, blev JensenLedlyskilderne installeret af Hammelev-el, og stor var glæden hos medarbejderne mandag morgen, da de mødte ind til det flotte lys!

Læs herunder hvad medarbejderne b.la. sagde, formidlet til os af Lars Guldager Hansen, Production & Warehouse Manager fra Danitech A/S: 

”Der var stor begejstring fra medarbejderne, da de mandag morgen mødte ind til det nye JensenLED-lys i hallerne. Selv stregkoderne på de nederste hylder af pallereolerne kan ses uden problemer. Ud over det flotte lys og glade medarbejdere har vi også fået en løsning der er besparende og miljøvenlig. Vi er henrykte og yderst tilfredse med den nye lyskildeløsning. Det har været svært at finde en god lyskilde til de mørke gange ved pallereolerne, indtil vi blev introduceret til JensenLED T8 60D Ultra Highpower, som løste problemet med topkarakter”.

Lys spreder glæde - OG et godt arbejdsmiljø - især hvis du vælger den helt rigtige lyskildeløsning fra JensenLED. Har du søgt efter en løsning der dækker dine behov, eller dine kunders behov? Kontakt os i dag, og vi vejleder gerne i at finde den bedste JensenLED lyskildeløsning der spreder lys og glæde - OG besparelser.

JensenLED patentet - lad dig ikke narre af efterligninger Mange har forsøgt at efterligne vores patent konstruktion i vores LED-rør, måske har du også hørt en fremragende salgstale fra en LED-sælger der underspiller JensenLED-patentet - men lad dig ikke narre, for her er fakta:

JensenLED har ene-patent på T8- og T5-rør med den patenterede konstruktion – kontakt os, hvis du er i tvivl.JensenLED patentet dækker følgende lande:  Tjekkiet, Polen, Portugal, Rumænien, Tyrkiet, Ungarn, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig. Derudover omfatter patentet også USA, Canada, Rusland, Japan, Sydkorea og Norge.Som kunde, er du sikret at alle JensenLED-rør overholder international lovgivning og gældende produktpatenter og dermed også vores unikke garanti for produktet.Er du sælger eller køber af LED-rør indenfor EU som er en kopi af JensenLED-rørene, kommer du i problemer i forhold til patent lovgivningen!

Sådan sikrer du dig ikke at købe efterligninger af JensenLED patentet: Det er faktisk ganske simpelt - køb kun LED-rør fra JensenLED – eller ret henvendelse til os - vi har eneret på patentet, som du kan læse mere om  her >>

JensenLED Ultra Highpower T8-rør 60° fordele:

Høj LUX-værdi på gulvet > 90%Langt bedre lysudbytteHøje beparelser på elregningenAfgiver mindre varme 60°180° roterbar5 års garantiDækket af JensenLED patentetElegant design & materiale i høj kvalitet (Bemærk at Ultra Highpower T8-rør 60° endnu ikke er i vores online katalog - så kontakt os direkte for mere info).

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR JensenLED-teamet ønsker jer alle en rigtig glædelig jul(med masser af godt LED-lys) og et fantastisk Nytår - vi glæder os til at dele fremtidige gode lys-historier med jer - vi deler også gerne din JensenLED lys-succes i en af vores nyhedsbreve, som kan hjælpe andre med at vælge den helt rigtige JensenLED lyskilde. Send et skriv, billeder og gerne en udtalelse til Tina Bjørn.


De bedste LED- & julehilsner, JensenLED-teamet


KONTAKT OS


ULTRA HIGPOWER T8-RØR FORDELE:

 • 80-90% MERE LUX PÅ GULVET

 • INSTALLATIONSHØJDE – 6-10 meter

 • GARANTI – dækket af JensenLED patentet - 5 års garanti

#jensenled #led #ledtilindustri #bedsteledrør #ledbelysning #merelux #t8rør #t8tubes #bedsteledprodukter #jensenledpatent #jensenledhammelev-el


+45 70 20 13 12

JensenLED International A/S

Europaplads 2, 7.

DK-8000 Aarhus C

 • JensenLED belysning Facebook
 • JensenLED belysning Linkedin
 • JensenLED LED-belysning Instagram

FAKTA om JensenLED EU Patent EP 2 044 362

JensenLED har ene-patent på T8- og T5-rør med den patenterede konstruktion – kontakt os, hvis du er i tvivl, eller hvis du bliver tilbudt efterligninger. Er du sælger eller køber af LED-rør indenfor EU som er en kopi af JensenLED-rørene, kommer du i problemer i forhold til patent lovgivningen! JensenLED patentet dækker følgende lande: Tjekkiet, Polen, Portugal, Rumænien, Tyrkiet, Ungarn, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig. Derudover omfatter patentet også USA, Canada, Rusland, Japan, Sydkorea og Norge. Du kan læse mere om vores patent på vores hjemmeside www.jensenled.dk.